info@knudsen77.dk

Om KNUDSEN77 håndbolden

Håndbold, Handball sport

Om KNUDSEN77 håndbolden

“KNUDSEN77 håndbolden er uden sammenligning den allerbedste bold jeg har haft i hænderne. Selv uden harpiks har du et fantastisk godt greb om bolden. Derfor er det lettere at kaste, gribe og lave tricks skud”.
Michael V. Knudsen

Knudsens egne håndbolde hedder KNUDSEN77 og de er et helt specielt mærke på håndbold markedet. Håndbolden er både til nybegyndere og professionelle. Michael V. Knudsen har været med til at teste og videreudvikle bolden sammen med et firma i Tyskland.

“Jeg synes helt klart det er den bedste håndbold på markedet og vi gør den løbende endnu bedre”, siger Michael V. Knudsen. “Jeg tog bolden med hjem til Danmark fra Tyskland og har specielt set ungdomsspillere elsker bolden. Det er en mega god bold i super kvalitet til lav pris, så alle har mulighed for at spille med en top håndbold”.

KNUDSEN77 bolden er produceret i en kombination af polyurethane og PU imprægneret polyester/nylon. Naturlig latex gummi i et dobbeltlag med ekstra holdbar canvas. Alle bolde er håndsyet og lever op til alle IHF specifikationer.

Den kan bruges med eller uden harpiks og har været testet i rensemaskiner, hvor bolden har udvist god holdbarhed og stadig føles godt. På den måde beviser bolden sin særklasse. Den specielle overflade giver bolden et ekstraordinær godt greb ligesom bolden giver det helt rigtige opspring, når man dribler. Med bolden kan du træne forskellige skudtekniker – også uden harpiks og lige meget i hvilken alder og på hvilket niveau.

Bolden findes i flere forskellige farver og findes i str. 0 (piger og drenge U9 + U11), str. 1 (U13 piger og drenge), str. 2 (U15 drenge samt piger fra U15 og op til damesenior) og str. 3 (U17 + U19 drenge samt herresenior). Der er netop præsenteret helt nye spændende farve sammensætninger.

Bolden udvikles løbende og målet er at udvikle den allerbedste håndbold. Håndbolden skal fortsat blive betragtet som en af de allerbedste håndbolde. Det perfekte greb om bolden betyder at KNUDSEN77 håndbolden vælges af alle – lige fra den professionelle til den yngste håndboldspiller.