info@knudsen77.dk

Betingelser

Håndbold, Handball sport

Handelsbetingelser
Når du handler her accepterer du samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder:

Betaling
Alle priser i vores webshop er i danske kr. og inkl. moms. Priserne på produkterne er eksklusive leveringsomkostninger. Varerne skal betales via Stripe, Lunar, PayPal, mobilpay, bankoverførsel osv. Kontooplysninger vil fremgå af den fremsendte faktura.

Leveringsbetingelser
Vi behandler ordren løbende. Ved udsolgte varer bliver køber kontaktet og varen leveres hurtigst muligt. Der leveres med GLS, Post Nord eller DAO til kr. 49,00 pr. forsendelse. Ved køb for min. kr. 400 afholder vi fragten til levering i Danmark. Ved forsendelse til udlandet er prisen kr. 399,00 pr. forsendelse. Fragten til Tyskland og Sverige kr. 89,00. I perioder tilbydes der gratis fragt i Danmark.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udgåede varer.

Reklamtionsret
Der gives reklamationsret i henhold til Købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke for fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
KNUDSEN77
Langdalsparken 18
8600 Silkeborg

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav. Udgiften til returnering af varen afholder du selv.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@knudsen77.dk og du skal tydeligt gøre os opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskab og den måde den fungere på. Hvis varen er brugt udover hvad der er beskrevet, betragter vi den som brugt og kan dermed ikke returnere købsbeløbet. For at modtage hele købsbeløbet retur må du gøre det samme som i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug. Udgifter til returnering af varer afholder du selv. Der gives ingen fortrydelsesret på varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikke ønsker eller har fået et personligt præg.

Persondata
Når du laver en bestilling på hjemmesiden har vi behov for navn, adresse, telefonnummer og emailadresse for at vi kan levere din bestilling og give dig en løbende status på din bestilling. Vi vil på intet tidspunkt sælge, overdrage eller på nogen måde gøre dine personlige oplysninger og informationer tilgængelige for andre. Vi behandler oplysningerne fortroligt og i henhold til persondataloven. Websitet benytter sig af coockies for at vi kan holde styr på hvilke varer du har lagt i kurven og for at se den generelle statistik omkring brugen af hjemmesiden.

Værnepligt og lovvalg
Enhver tvist mellem køber og sælger – herunder fortolkning af handelsvilkår afgøres ved Dansk ret. Vi vil følge anbefalinger for forbrugerklagenævnet ved eventuelle tvister.

Virksomhedens oplysninger
KNUDSEN77
Langdalsparken 18
8600 Silkeborg

Kontakt os: info@knudsen77.dk
CVR.nr: 38899627